Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.4.2022 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

www.eanacosmetics.fi verkkokaupan tuotteita myy Eana Cosmetics. Tuotteita myydään kauneudenhoitoalan yrityksille, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 24 % tai 14 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet valitaan verkkokaupan sivuilta ja lisätään ostoskoriin. Tuotteet maksetaan verkkokaupan kassalla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Asiakas sitoutuu tilaushetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin, josta näet tilauksen koskevat tiedot. Rekisteröityneenä asiakkaana voit palata tilaustietoihin myös myöhemmin asiakastililläsi. Tilausvahvistuksen lähettäminen edellyttää oikein kirjoitettua sähköpostiosoitetta.

Maksaminen

Sivuillamme on käytössä Paytrail. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytrailla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, Paytrail on välittänyt maksusi.

Lue lisää Paytraysta https://www.paytrail.com 

Maksutavat

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. 

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay

Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.

Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)

OP Lasku

OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi

AfterPay

Lue lisää: afterpay.fi

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuote katsotaan toimitetuksi, kun tuote on lähetetty, ilmoitettu noudettavaksi tai annettu kuljetusliikkeen haltuun. Vahingon- ja vaaranvastuu siirtyy asiakkaalle, kun tuote on luovutettu asiakkaalle, asiakkaan edustajalle tai kuljetusliikkeelle. Toimitus ja tuotteet katsotaan hyväksytyksi, ellei Eana Cosmeticsille ole seitsemän päivän kuluessa toimituspäivästä kirjallisesti huomautettu toimituksen viivästymisestä tai tuotteiden virheellisyydestä.

Toimitustapa: Matkahuolto

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina Matkahuollon pisteisiin. Huomioithan, että Matkahoulto säilyttää paketteja vain 7 vrk. Veloitamme palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Toimitustapa: Perille toimitus Matkahuollon Jakopakettina

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina asiakkaan toimipisteeseen perille toimituksena. 

Toimitustapa: Nouto

Tilauksen toimitustavaksi voidaan valita myös ”nouto”, jolloin tilaus on noudettavissa erikseen sovittuna noutoaikana. Noudettavaksi valituista tilauksista ei peritä toimituskuluja. Noudettavaksi valittuja tilauksia säilytetään 4 kuukautta ostopäivästä.

Jälkitoimitukset

Osa tilauksen tuotteista voi jäädä jälkitoimitukseen. Jälkitoimitus toimitetaan ensisijaisesti samalla toimitustavalla kuin alkuperäinen tilaus ilman lisäkuluja.

Vaihto-, palautus- ja peruutusehdot

1. tuotteet

Tuotteillamme ei ole palautusoikeutta. Alkuperäispakkauksessa oleva käyttämätön ja myyntikelpoinen tuote voidaan vaihtaa. Sinetöidyillä tuotteilla, joiden sinetti on avattu, ei ole vaihto-oikeutta. Mahdollisesta tuotteen vaihdosta on oltava yhteydessä asiakaspalveluun ennen vaihtoa.

Liitä vaihdettavan tuotteen mukaan seuraavat tiedot:

– asiakasnumero/tilausnumero

– nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite

– kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Eana Cosmetics
Ruoholahdenkatu 6
00180 Helsinki

Vaihdon yhteydessä on mainittava vaihdon syy. Vaihdettavat tuotteet pitää olla alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättöminä ja ehjinä. Vaihdettava tuote korvataan uudella tuotteella. Asiakas vastaa takaisin lähetettävän vaihdettavan tuotteen postituskuluista sekä tilalle vaihdettavan tuotteen postituskuluista. Vähäistä väripoikkeamaa ei lueta virheeks. Mikäli tuote tai toimitus on osittain viallinen, voidaan tästä reklamoida vain viallisilta osin.  Emme vastaanota vaihtoja yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Emme myöskään vastaanota muuhun kuin palautusosoitteeseen lähetettyjä vaihtoja. Toimituskuluja ei palauteta tai hyvitetä.

TAI

2. palvelut

Palveluita ovat kaikki muut kuin tuotteet, esim. koulutukset. Koulutusmaksuilla ei ole palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen eana@eanacosmetics.fi tai puhelimitse numeroon 050 465 1555.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Matkahuollon kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä ilmoitus tavarantoimittajalle vastaanottaessa tuotteet.

Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen toimitettavat tuotteet on tarkistettava vastaanotettaessa. Mikäli paketti on näkyvästi vioittunut, on tavarantoimittajaa pyydettävä täyttämään valituslomake välittömästi. Tällaisissa tapauksissa on välittömästi ilmoitettava asiasta Eana Cosmeticsille ja toimitettava sen jälkeen sovittuun osoitteeseen.

Muuta

Eana Cosmetics ei vastaa annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käytöstä, eikä huolimattomuudesta johtuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista ihmisille tai eläimille.

Eana Cosmetics ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majoure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista vahingoista tai välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tai osan tilauksesta, mikäli tilattua tuotetta ei voida toimittaa tai tilaus ei ole tilausehtojemme mukainen.

Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa ostoksiin verkkokaupassamme.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteydenotot

Kaikissa verkkokaupan tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidän seuraavasti:

Eana Cosmetics
Ruoholahdenkatu 6   
00180 Helsinki
050 465 1555            

eana@eanacosmetics.fi