Sokerointikoulutukset

Eana Cosmetics tarjoaa sokerointikoulutuksia Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Ilmoittautumiset ja kyselyt koulutuksista, ota yhteyttä: 050 465 1555 tai eana@eanacosmetics.fi. Jos kalenterista ei löydy sinulle sopivaa aikaa, ole meihin yhteydessä niin järjestetään!

Peruskoulutus

360 €

Eana Cosmeticsin sokerointikoulutus on yhden päivän koulutus. 

Ammattilaisen järjestämä sokerointikoulutus on panostus tulevaisuuteen ja maksaa itsensä takaisin pian. Ammattimainen sokerointi vaatii oikeanlaisen tekniikan, jotta päästään parhaisiin lopputuloksiin. Peruskoulutuksen aikana käydään läpi vartalosokeroinnin teoria, jonka jälkeen treenaamme sokerointia käytännössä pareittain. 

Koulutuksen aikana käsittelemme sääret, kainalot, kasvot ja bikinirajan. Koulutuksen aikana pääsemme treenamaan riittävästi, jolloin varmuus hoitolatyötä varten vahvistuu. Koulutusta varten ei tarvitse erikeen omia malleja.

Peruskoulutuksen hinta on 360 €, sis. alv 24 %. Peruskoulutus sisältää aloituspaketin.

Mahdolliset lisäkävijät samasta hoitolasta saman päivän aikana 95 €/hlö (lisäkävijöiden koulutushintaan ei sisälly tuotteita). Ostettu koulutus tulee käydä 6 kk:n sisällä ostopäivästä.

Aloituspaketti sisältää kaksi sokeria, yhden puhdistustuotteen, yhden voiteen ja yhden puuterin

 
eana-cosmetics-sokerointikoulutukset

Kertauskoulutus

Kertauskoulutuksessa käydään läpi brassisokerointi, sopii alkeet hallitsevalle.

280 €

Brasilialainen sokerointi ja kertauskoulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä asiakkaalle brassisokeroinnin nopeasti ja kivuttomasti. Kertauskoulutus sopii peruskoulutuksen jatkokoulutukseksi 2 kk:n kuluttua ensimmäisestä koulutuksesta.

Jatkokoulutuksessa opetellaan teorian ja käytännön kautta miten brasilialainen sokerointi tehdään. Koulutuksessa kiinnitetään huomiota sokeroinnin nopeuteen, ergonomiaan ja kivunlievytykseen. Koulutus sopii hyvin sokerisarjan vaihtajalle ja jos haluat hioa ergonomiaa ja tekniikkaa.

Kertauskoulutuksen hinta on 280 € sis. alv 24 %. Eanan peruskoukutuksen käyneille hinta on 185 €, sis. alv 24 %. Ostettu koulutus tulee käydä 6 kk:n sisällä ostopäivästä.

 • Koulutusmaksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna ja näkyä koulutuksen tarjoavan tahon tilillä ennen koulutuksen lähipäivää. 
 • Koulutuksen lunastaminen verkkokaupasta on sitova ilmoittautuminen koulutukseen osallistumisesta, ostettu koulutus on voimasas 6 kk ostopäivästä.
 • Laskun maksamatta jättäminen ei toimi koulutuspaikan peruutuksena. 
 • Lunastettu yksityiskoulutus on käytettävä 6 kk kuluessa koulutuksen ostosta. Emme palauta rahoja käyttämättä jääneestä yksityiskoulutuksesta. 
 • Yksityiskoulutuksella on 14 päivän peruutusoikeus ostohetkestä alkaen. Tämän jälkeen yksityiskoulutusta ei voi enää perua emmekä palauta rahoja koulutuksesta. 
 • Pidätämme 50 % koulutusmaksusta, jos koulutukseen tulo perutaan alle 14 vrk ennen koulutuspäivää. Koulutus voidaan siirtää veloituksetta toiselle henkilölle, mutta tästä tulee ilmoittaa kirjallisesti kouluttajalle. 
 • Pidätämme 100 % koulutusmaksusta, jos koulutukseen tulo perutaan alle 7 vrk ennen koulutuspäivää. Koulutus voidaan siirtää veloituksetta toiselle henkilölle mutta tästä tulee ilmoittaa kirjallisesti kouluttajalle. 
 • Muilla kuin ilmoitetuilla paikkakunnilla järjestettävistä koulutuksista pidätämme 100 % koulutusmaksusta, jos tulo perutaan alle 14 vrk ennen koulutuspäivää. 
 • Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Ilman lääkärintodistusta koulutusmaksun saa siirtää veloituksetta seuraavaan/toiseen samanarvoiseen koulutukseen (siirto ei mahdollista ulkopaikkakunnilla järjestettävissä koulutuksissa). 
 • Koulutusmaksu pidätetään kokonaisuudessaan jos oppilas jättää koulutuksen kesken. Emme myöskään palauta koulutusmaksua jo lunastetusta, mutta oppilaan toimesta keskeytetystä/varausehtojen vastaisesti perutusta ryhmä-, yksityis- tai peruskoulutuksesta.
 • Kouluttajalla on oikeus perua tai siirtää koulutusta ylivoimaisen esteen johdosta.
 • Kouluttajalla on oikeus muokata koulutusta oppilaan tasoon sopivaksi. 
 • Kaikki muutokset tai peruutukset tulee ilmoittaa viipymättä. 
 • Pidätämme oikeuden periä kaikki koulutuksen peruuttamisesta aiheutuvat kulut, riippumatta koulutuksen peruuttamisen ajankohdasta.